Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina

De thuis-organizer

Alleenstaand, tweeverdiener of een gezin; voor alle privésituaties geldt dat een goede balans thuis belangrijk is. Onbalans kan zich op diverse plekken in je privéleven manifesteren. Denk bijvoorbeeld aan een huis vol met spullen waar nodig eens de bezem doorheen moet. Of een privé-agenda die zo vol is dat er te weinig tijd voor ontspanning overblijft. Of de onbalans in de verdeling van de huishoudelijke taken.

 

Een thuis-organizer brengt de huidige situatie in kaart, signaleert de knelpunten en denkt mee over oplossingen. Een thuis-organizer bemiddelt en begeleidt in een gezin waar de verdeling van de huishoudelijke taken maar niet wil lukken. Of zij helpt je bij het maken van keuzes om je huis opgeruimd en geordend te krijgen. En die volle agenda kan met hulp van een professional organizer ook tot het verleden behoren.

 

Ben jij op zoek naar iemand die jou thuis kan adviseren en begeleiden? Neem dan contact op met een van onze leden door ‘werkterrein thuis-organizer’ te selecteren in ons overzicht professional organizers.


overzicht professional organizers

overzicht professional organizers

 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!