Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina

De mensen met een beperking-organizer

Beperkingen als AD(H)D, OCD, autisme, hersenletsel of een psychiatrische aandoening leveren in het dagelijkse leven extra uitdagingen op. Met name op het gebied van plannen, organiseren en structureren. Denk daarbij aan zaken als het plannen van dagelijkse activiteiten, het opgeruimd houden van het huis en het organiseren van de administratie.

Een mensen met beperking-organizer brengt de huidige situatie in kaart, signaleert de knelpunten en draagt oplossingen aan. Deze organizer helpt bij het creëren van visueel overzicht, een weekplanning en het aanwennen van een dagritme. Daarnaast helpt de organizer bij het logisch indelen van de diverse ruimten in huis en het op orde krijgen van bergruimte. Het verkrijgen van inzicht in de administratie en het opzetten van een overzichtelijke administratie is tevens een belangrijk aandachtspunt.

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan adviseren en begeleiden? Neem dan contact op met een van onze leden door ‘werkterrein mensen met een beperking-organizer’ te selecteren in ons overzicht professional organizers.


overzicht professional organizers
 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!