Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina

De jongeren-organizer

Meer dan ooit komt er heel veel op jongeren af. Denk aan het gezinsleven, school, vrienden, sport, werk en uitgaan. En laten we vooral ook niet de invloed van smartphones en de daarmee samenhangende social media niet vergeten. Ook als je gaat studeren en/of op jezelf gaat wonen. Het brengt allemaal verplichtingen met zich mee. Overzicht houden, de juiste prioriteiten stellen en plannen kan een hele uitdaging zijn. Voor gezonde jongeren en zeker ook voor jongeren met een beperking (denk aan AD(H)D).

Een jongeren-organizer brengt de huidige situatie in kaart, signaleert de knelpunten en draagt oplossingen aan. Een jongeren-organizer kan helpen bij het aanbrengen van overzicht. Of bij het leren stellen van de juiste prioriteiten. Ook leer je efficiënter te plannen, zodat je niet meer achter de feiten aanloopt en je zaken goed voor elkaar hebt.

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan adviseren en begeleiden? Neem dan contact op met een van onze leden door ‘werkterrein jongeren-organizer’ te selecteren in ons overzicht professional organizers.


overzicht professional organizers

overzicht professional organizers’
 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!