Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina

Zakelijke voordelen

De NBPO heeft voor haar leden speciale prijsafspraken gemaakt met externe bedrijven.


Terra, zorg in rouw - driedaagse verdiepingsmodule nabestaandenzorg           


Wil je als professional organizer meer weten over wat er na een overlijden op iemand afkomt, zodat je jouw dienstverlening uit kunt breiden?  
Terra, zorg in rouw verzorgt een verdiepingsmodule nabestaandenzorg voor o.a. professional organizers.

Na een overlijden ontstaan er vragen op administratief gebied: Moet ik een bank informeren, heb ik een notaris nodig? Erven de stiefkinderen ook? 
Maar er zijn ook vragen als: Wat is rouwen? Hoelang duurt dat en hoe ga ik daar het beste mee om? 
Tijdens de driedaagse verdiepingsmodule nabestaandenzorg komen al deze aspecten aan de orde. De kennis uit deze module is ook bruikbaar op andere sleutelmomenten in iemands leven (zoals na een echtscheiding). Het is goed om alvast stil te staan bij de invloed daarvan om onaangename verrassingen en onnodige ruzies na een overlijden te voorkomen.

Met de kennis uit deze specialisatie kun je professionele nabestaandenzorg bieden, waardoor je nog beter in staat bent om jouw cliënten op een passende wijze te ondersteunen.

Terra biedt NBPO-leden een aantrekkelijk tarief van € 650,- voor het volgen van de verkorte opleiding. De eerstvolgende opleiding start op 21 januari 2020.Digitale Nazorg


Digitale Nazorg is sinds 2013 uitgegroeid tot hét kenniscentrum met expertise op het gebied van innovatieve en technische oplossingen bij de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data. Met deze dienstverlening kunnen klanten (weer) beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen, noodzakelijke informatie voor de afwikkeling van diverse zaken of dierbare data op defecte of ontoegankelijke apparatuur.

De NBPO is partner van Digitale Nazorg. Dit houdt in dat al onze (aspirant-)leden hun klanten kunnen doorverwijzen naar Digitale Nazorg voor hulp bij het digitaliseren van cassettebandjes, tapes, foto’s, dia’s, videobanden tot (super) 8, 16 en 35 mm filmbanden, maar ook voor de opzegdienst i-Finish én voor het achterhalen van data op o.a. mobiele telefoons, computers en harde schijven.

 • Digitale Nazorg is voor NBPO-leden kosteloos bereikbaar per mail en telefonisch voor vragen op digitaal gebied;
 • Ledenkorting van 15% op alle diensten zoals vermeld op de website www.i-finish.nl onder 'Digitale Nazorg';
 • Speciale aanbieding op presentaties (bv. wanneer NBPO-leden een presentatie willen laten verzorgen over de digitale erfenis, online nalatenschap of dierbare data).

HuninkDorgelo Verzekeringen & Pensioenen

www.huninkdorgelo.nl

De aanbieder HuninkDorgelo is een landelijk werkend allround onafhankelijk adviesbureau op het gebied van verzekeringen (schade, zorg en inkomen), pensioenen, financiële planning en risicobeheer.
Relaties komen bij HuninkDorgelo vanwege de persoonlijke benadering en het hoge kennis- en adviesniveau van de dienstverlening. Daarnaast investeren ze in een langdurige relatie met hun cliënten, waarbij het belang van de klant altijd voorop staat.

Speciale toelichting bij de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Alleen voor NBPO-leden heeft HuninkDorgelo collectieve afspraken gemaakt over een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering speciaal aangepast voor ons beroep. Dit houdt in dat hun standaardverzekering is uitgebreid met twee clausules:
 • Zaken onder opzicht:
  Dekking voor aansprakelijkheid voor schade ontstaan tijdens behandeling, bewaring, bewerking, reparatie en daarmee samenhangend vervoer.
 • Reconstructiekosten:
  Dekking voor aansprakelijkheid van schade bestaande uit reconstructiekosten als gevolg van beschadiging, vernietiging of verlies van (digitale) documenten van derden.
Bovenstaande bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt aangeboden in combinatie met minimaal twee overige financiële (zakelijke en/of particuliere) producten die bij HuninkDorgelo afgenomen worden.
Naast de speciaal voor NBPO-leden ontwikkelde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt HuninkDorgelo het volgende, veelal in combinatie met het Persoonlijk Plus Plan, aan:
 
Verzekeringen (zakelijk en/of particulier), onder andere:
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ziektekostenverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Autoverzekering
 • Inboedel- en opstalverzekering
 • Doorlopende reisverzekering
Pensioenen:
 • Pensioen voor zelfstandig ondernemers
Hypotheken (in combinatie met een Persoonlijk Plus Plan):
 • Kosteloos en vrijblijvend inventarisatiegesprek waarbij de totale financiële positie in kaart wordt gebracht
 • 15% korting op de adviesnota
Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met HuninkDorgelo:

Mevrouw Ingrid Vonk
de heer Mike Peschke
Tel. 055-7410509
055-7507053
E-mail ingrid@huninkdorgelo.nl
mike@huninkdorgelo.nl

Indien u al een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering heeft, maar deze wilt omzetten naar de verzekering van HuninkDorgelo, doe dan het volgende: stuur per e-mail een kopie van uw huidige polisblad samen met uw contactgegevens naar Ingrid Vonk of Mike Peschke. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Drukkerij De Rijk

www.derijkkantoorshop.nl

Drukkerij de Rijk biedt NBPO-leden twee drukwerkpakketten:

 • Pakket A: 1.000 vel briefpapier, 500 enveloppen, 250 visitekaartjes in full colour: € 298,-
 • Pakket B: 1.000 vel briefpapier, 500 enveloppen, 250 visitekaartjes in 2 PMS-kleuren: € 335,-
 • Bij iedere bestelling boven de € 250,- van een NBPO-lid schenkt de drukkerij een bedrag aan de NBPO waarmee wij ons drukwerk kunnen inlossen.

ErgoDirect, specialist in werkplekconcepten


 1. Productkorting
  Alle (aspirant-)leden van de NBPO kunnen onze producten aanschaffen tegen een korting van 15%. Dit is zowel voor eigen gebruik als voor uw klanten.

 2. Kennis
  Alle (aspirant-)leden van de NBPO kunnen kosteloos gebruikmaken van onze expertise en kennis op het gebied van gezond en efficiënt beeldschermwerk. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen over bijvoorbeeld de optimale werkhouding, preventie van RSI-klachten, slimmer werken, efficiënter beeldschermwerk en e-mailmanagement.

 3. Vergader- en showroomfaciliteiten
  ErgoDirect stelt voor de (aspirant-)leden van de NBPO haar vergader- en showroomfaciliteiten kosteloos ter beschikking. Ons nieuwe kantoor is gevestigd aan de Palmpolstraat 27 in Almere, vlak naast de snelweg A6.

 4. Informatievoorziening
  ErgoDirect zal frequent de digitale nieuwsbrief van de NBPO voorzien van tips en ideeën in het kader van gezond en efficiënt beeldschermwerk.

ADOC System archiefsystemen


Alle NBPO-leden ontvangen € 10,- korting per order.

Stress Alert System


De basis voor Stress Alert System® vormt een online tool waarmee halfjaarlijks digitaal en door middel van vragenlijsten de stressontwikkeling van mens en groepen mensen bewaakt wordt. Dit kan zowel zakelijk als particulier. Deelnemers aan het stressonderzoek vullen de vragenlijsten (met open vragen) in, waarna deze automatisch worden gescreend en er bekeken wordt of er wel of geen interventie-advies wordt verstrekt. Stress Alert System® kun je inzetten als terugvalpreventietool voor bestaande klanten (je blijft dan het contact behouden) of je kunt Stress Alert System® integreren in een totaalpakket aan dienstverlening. Zo kun je – net als dat je halfjaarlijks voor controle naar de tandarts gaat – ook halfjaarlijks een preventief stresspreventiegesprek met je klanten houden. Door de resultaten van het stressonderzoek heb je altijd een kapstok om het gesprek aan op te hangen, ook als de resultaten positief zijn. Want ook als het goed gaat met mensen verdienen zij positieve aandacht.

Het coachabonnement
Om met het Stress Alert System aan de slag te gaan dienen coaches te beschikken over een coachabonnement. Hierdoor kunnen klanten hun onderzoeksresultaten met de coaches delen binnen de beveiligde online omgeving van Stress Alert System®. Je bent niet afhankelijk van Stress Alert System voor de wijze waarop je het coachabonnement gebruikt. Je kunt er ook zelf actief jouw praktijk en dienstverlening mee uitbreiden en bestendigen.

Dagtraining stresspreventiecoach
In principe kun je het coachabonnement zelf starten door je aan te melden via de website; een online training is al inbegrepen en als je vragen hebt dan kun je deze altijd stellen. Het verdient echter de aanbeveling om de dagtraining Stresspreventiecoach bij te wonen. Het voordeel is niet alleen om kennis met elkaar te maken, maar je komt ook meer te weten over de valkuilen van stresspreventie en de verschillende stressmodellen. NBPO-leden ontvangen 20% korting op de dagtraining.

Stresspreventie-abonnement voor de klant
Om je klanten te kunnen helpen heb je per klant een stresspreventie-abonnement nodig. Als NBPO-lid ontvang je bij afname vanaf 5 stuks hierop ook een korting. Zie voor de tarieven en meer informatie het document Stress Alert System in de bibliotheek.
 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!