Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina Icon rss
04-11-2019, namens Monique Lutz - MeerRuimte.nu

Nieuw: Verkoopservice tweedehands spullen

Heb je een boek uit en gun je een ander het plezier van het verhaal? Zijn je kinderen uit hun kleren, speelgoed en meubeltjes gegroeid? Passen interieuropleukers niet meer bij je huidige smaak? Oefen je die ene hobby of sport niet meer uit en staan de benodigdheden daarvoor een beetje in de weg? Heb je miskopen liggen die nog wel heel nieuw zijn maar die je nooit gaat gebruiken?

In de loop van ons leven veranderen we, en daarmee ook de spullen die we gebruiken. Vaak kopen we wel nieuwe spullen, die passen bij wat we nu leuk vinden. Maar we vergeten vaak de spullen die niet meer bij ons passen, weg te doen.

Heb jij overbodige spullen in huis en wil je die het liefst nu direct je huis uit hebben? Maar vind je weggooien of weggeven zonde, omdat je er nog iets voor wil hebben? Maak gebruik van mijn verkoopservice voor tweedehands spullen. Je brengt jouw spullen naar mijn opslagshowroom. Ik doe zowel online als offline mijn best een nieuwe eigenaar voor jouw spullen te vinden, jij hebt in één keer meer ruimte in huis en verdient er ook nog wat mee. Win-win-win!Wil je hier meer over weten? 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!