Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina Icon rss
11-10-2019, namens Lagom Organizing

NBPO op de Seniorenbeurs in Breda

Op zaterdag 29 september jl stond de Grote Kerk van Breda in het teken van de Seniorenbeurs. Tijdens deze eendaagse beurs presenteerden ongeveer een 40 standhouders hun producten en/of diensten aan de senioren uit Breda en omgeving. Van elektrische fietsen tot golfparken en van trapliften tot seniorenuitzendbureaus, alles op het gebied van interesses en behoeftes van ouderen was aanwezig.
Zo ook de NBPO! Ouder worden kan ook gepaard gaan met een overdaad aan spullen, een administratie waar geen overzicht meer in is door het wegvallen van een partner, het verhuizen van een grotere naar een kleinere woning of andere hulpvragen.
Tijdens deze beurs hebben Saskia van Leenen (Organizing op Maat), Elly van Bragt (Van Bragt Organizing), Lianne Verton (De Opruimcompany) en Sanne van Schaik (Lagom Organizing) het vak van de professional organizer goed op de kaart weten te zetten. ‘Mag ik even met u kletsen?’ was de vraag van de dag terwijl wij de bezoekers een heerlijke kletskop aanboden. Een leuke en succesvolle manier om met de senioren in gesprek te komen. Veel standbezoekers herkende de vraagstukken over organizen en gingen dan ook graag met ons in gesprek.
Waar de beurs vorig jaar nog 300 bezoekers mocht ontvangen is het bezoekersaantal dit jaar boven de 1500 uitgekomen. Al met al een mooie dag met een hoge opkomst!
 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!