Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina Icon rss
01-07-2019, namens Anke Algera, trainer

Basistraining Professional Organizer zomereditie afgerond

Bij het afronden van de Basistraining Professional Organizer vragen we de deelnemers wat de eerstvolgende stap is die ze gaan zetten m.b.t het professional organizer worden of zijn. Bijna de helft van deze gemotiveerde en energieke groep was van plan de dag erop zijn/haar LinkedIn-profiel aan te vullen. En dat hebben ze gedaan. Hierbij wat zinnen uit hun posts op LinkedIn:

"Deze week rondde ik succesvol de basistraining tot Professional Organizer af bij de NBPO. Ik heb enorm veel geleerd van de trainsters Anke Algera en Petra Bosch en mijn mede cursisten tijdens de basistraining voor Professional Organizers. We hadden een ontzettend leuke groep."

"Een veelzijdige en boeiende cursus waarin alle facetten van het beroep op een activerende en inspirerende wijze door twee enthousiaste trainers werden uitgelegd."

"Ik heb enorm veel geleerd in een positieve vibe waarin ook ruimte was voor onderlinge kritiek en vooral heel veel support."

De foto bij dit nieuwsbericht is van een oefening die we op de tweede dag hebben gedaan. Petra en ik wensen alle deelnemers dat ze hun droom waar gaan maken.


 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!