Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina Icon rss
11-06-2019, namens bestuurslid educatie

NBPO promotor van de Week van de Loopbaan van de NOLOC

Van 16 tot en met 21 september 2019 zetten in heel Nederland de loopbaanprofessionals en jobcoaches van NOLOC hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan.

Dit jaar wil de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers ) als partner deze week van de loopbaan ook onder de aandacht brengen van hun leden en klanten.

Professional Organizers die ook werkzaam zijn op de zakelijke markt kunnen samen met de werknemer op de werkplek d.m.v. hun persoonlijke en praktische begeleiding en advies op gebied van timemanagement, email en werkplek organisatie een positieve bijdrage leveren om de huidige werksituatie te verbeteren en eventuele burn-out vroegtijdig te voorkomen waardoor men met meer plezier zijn werk kan blijven doen.
Wil je meer info over wat de NBPO op de zakelijke markt te bieden heeft, bekijk dan NBPO - Professional Organizing voor de zakelijke markt.
De vaardigheden, de inzichten en keuzes die men daarbij aanleert kunnen ook gebruikt worden om een volgende stap in hun loopbaan te nemen of op zoek kunnen gaan naar ander werk. Zij zouden dan de hulp van een loopbaanadviseur van de Noloc kunnen inroepen en tijdens deze Week van de Loopbaan[/i] gratis met hun diensten kennis kunnen maken.

Misschien een PR actie voor NBPO collega's die op de zakelijke markt werken om in die week ook iets te organiseren? Meer info mail naar educatie@nbpo.nl

Week van de Loopbaan 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!