Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina Icon rss
16-10-2018, namens Ellen Massaro, trainer NBPO

Enthousiaste deelnemers aan de (Herfst) Basistraining

Na het onderdeel ‘Ondernemen’ sloten Ine Lamers en ik op 15 oktober de Basistraining af, samen met een groep enthousiaste deelnemers.
Een klein aantal is inmiddels al (aspirant-)lid van de NBPO, en er zullen er nog wat volgen is onze verwachting. Op onze vraag wat hun eerstvolgende stap wordt, kregen we uiteenlopende antwoorden. Van een businessplan of stappenplan maken, tot een afspraak bij de Kamer van Koophandel, van doelgroep bepalen tot mijn website afmaken. En aan de slag met ondernemerscoaches, pakketten voor de website bedenken en kijken of het organizerschap te combineren is met een fulltime baan.

De openheid, nieuwsgierigheid en de variëteit aan achtergrond en plannen van de deelnemers zorgde voor een levendige sfeer én goede uitwisselingen van ervaringen en tips aan elkaar (en soms ook aan de trainers :)). In deze training leer je vooral ook van elkaar!

Enkelen hebben de gelegenheid om in hun huidige baan als professional organizer te gaan werken (workshops en individuele trainingen geven aan collega’s). Het zelfstandig ondernemerschap is voor enkelen nog een uitdaging. De onderlinge motivatie (door een app-groep) kan hen helpen om door te pakken. En er zijn natuurlijk nog mogelijkheden van ondernemerscursussen en coaching door ervaren professional organizers.

Ine en ik wensen de nieuwe collega’s veel succes!
Basistraining Herfst, september/oktober 2018. 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!