Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina Icon rss
10-07-2018, namens Marianne Winter (bestuurslid Leden & Lidma

Nieuws van het bestuur 17-7-2018

De zomervakantie gaat van start. De professional organiser in mij heeft een keurig lijstje gemaakt zodat ik niets vergeet te regelen voordat ik op reis ga. Ook weet ik alles van uitstelgedrag, maar toch krijgt de perfectionist in mij soms ineens de overhand. Zo sta ik op de avond voor vertrek toch ineens de tuin aan te vegen en maak ik samen met mijn stofzuiger nog even een rondje door het huis. Want ja, wat zou mijn buurvrouw van mij denken als ze de plantjes komt water geven en ziet dat ik mijn huis niet helemaal netjes achterlaat. Dat kan natuurlijk niet. Juist omdat ik professional organizer ben. In de vorige nieuwsbrief schreef Elise over ‘durven en doen’. Deze eigenschappen komen niet alleen van pas als bestuurslid maar ook als ondernemer. Al is zo vlak voor vakantie ‘durven en laten’ misschien een grotere uitdaging ;-)

Want hoe ga jij als ondernemer om met vakantie? Houd je jouw e-mail nauwlettend in de gaten vanaf je vakantieadres of heb je een ‘out of office’ ingesteld waarin de contactgegevens van een collega staan zodat je er echt even helemaal tussenuit kunt gaan? Als je voor jezelf werkt, komt er van alles op je af. De basisopleiding tot professional organizer leert je vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Maar daarmee ben je er nog niet. Om er voor te zorgen dat jouw doelgroep je nog beter weet te vinden gaat de volgende themadag over verkoop en marketing, dus zet ‘m alvast in je agenda. Let op: deze dag is verplaatst van vrijdag naar zaterdag 22 september 2018.

Zoals je misschien weet is NBPO aangesloten bij MKB-Nederland en kun je als NBPO-lid hierdoor gebruik maken van diverse voordelen die deze organisatie biedt. Op 16 november a.s. is het Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland dat door ongeveer 100 gemeentes in Nederland wordt ondersteunt. Op de volgende website vind je meer informatie over initiatieven bij jou in de buurt: www.dagvandeondernemer.nl.

Genoeg mooie plannen om je de komende weken op te verheugen dus. Kun jij in de tussentijd vanaf je vakantieadres bedenken wat jij het komende seizoen allemaal wil gaan DOEN.

Een mooie zomer gewenst,
Marianne
 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!