Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina Icon rss
11-06-2018, namens Ellen Massaro, namens de Foto Organizers Nederland

Wij presenteren: FON!

In Londen is het begonnen, tijdens de APDO conferentie in 2017. Cathi Nelson, de president van de APPO, gaf zulke enthousiaste en overtuigende presentaties, dat wij wisten: wij zijn ook foto organizers! In de loop van het jaar werden wij alle zes lid van de APPO, de American Association of Personal Photo Organizers.

We werden een intervisiegroep; leuk om samen te inventariseren, plannen te maken, ervaringen en tips uit te wisselen. En nu... presenteren we met trots de FON, de Foto Organizers Nederland. Onder het motto ‘samen is leuk, samen is sterk!” zijn we op 6 juni, op de trappen van Utrecht CS, officieel gestart met het aanbieden van foto organizing. Wij zijn zes ervaren professional organizers, lid van de NBPO én APPO. Wij gaan orde en overzicht brengen in foto-bewarend Nederland!

Foto's zijn namelijk te leuk en te belangrijk om in stoffige dozen of in overvolle digitale mappen te blijven zitten. Doe er iets mee, want foto's zijn herinneringen, ze kunnen inspireren en je iets leren.
Bekijk onze kersverse, door Monique Hendriks (!) gemaakte website: www.fotoorganizersnederland.nl.

De FON bestaat uit: Karin Brouwer (Structuur), Anneke Dijkstra (Buro Stipt), Monique Hendriks (Moondream Professional Organizing), Ingeborg Koot (IKorganiseer), Ellen Massaro (Ellen Massaro Professional Organizer) en Pyc Mori-Hemerik (Balans Professional Organizing).

NB voor onze collega organizers: we zijn (voorlopig) een ‘gesloten’ samenwerking, een pilot om het foto organizen op de kaart te zetten. Heb je zelf al aspiraties op foto organizing gebied? Word lid van de APPO!


Foto Organizers Nederland 
De Professional Organizer

zoek een professional organizer

Professional Organizer worden
volg dé driedaagse training
Laatste nieuws
NBPO al 20 jaar experts in
rust, ruimte en overzicht!