Professional Organizer

Professional Organizer
Particulier

Professional Organizer

Professional Organizer
Zakelijk

Professional Organizer

Professional Organizer
worden

Professional Organizer

Professional Organizers
Overzicht

Print deze pagina

Werkplek-organizer

Voor ondernemers met een (thuis)werkplek of voor bedrijven.

Werkplek

Hoe ziet je bureau er uit wat betreft papieren, kantoorartikelen, mappen structuur, bureau bakjes structuur en hoe ga je om met je agendabeheer? 

Wanneer je regelmatig tegen uitdagingen aanloopt dan kan een professional organizer je helpen zodat de informatie snel is opgeborgen en terug te vinden is. Daarnaast kan er worden gekeken hoe je je prioriteiten beter kunt honoreren, je agenda beter kunt beheren en overzicht in je taken kunt brengen. Je bespaart hiermee tijd en geld. En het levert je ruimte op om toe te komen aan zaken die voor je belangrijk zijn.

Computer en email

Wat geldt voor het organiseren van je administratie is ook toepasbaar op uw computer archief (mappenbestand), je e-mail behandeling en digitale archiveringswijze.

Structuur in je computer en e-mail bestanden geeft overzicht en rust. Ook wat betreft het bepalen welke e-mail je eerst gaat behandelen en hoe, vraagt een bepaalde benaderingswijze.


Het nieuwe werken (HNW)

De laatste jaren is HNW sterk in opkomst. Het is begonnen vanuit de ICT ontwikkelingen ( plaats- en tijd onafhankelijk werken ) en de mogelijkheden die het bood. Nu is er een verschuiving naar de functionele inzetbaarheid van werknemers ( resultaatgericht werken, waar en wanneer u dat wilt ).

Professional organizers, die lid zijn van de NBPO, hebben zich gespecialiseerd in HNW en kunnen u of werknemers in een organisatie hulp aanbieden bij het invoeren van HNW op gebied van:

  • het verbeteren van persoonlijke effectiviteit
  • leren omgaan met ict -hulpmiddelen
  • leren het werk slim uit te voeren en de juiste keuzes te maken
  • leren om doelgericht te werken (en niet werken omdat u nu eenmaal een dag op kantoor moet doorbrengen).

Er zijn verscheidene professional organizers die hierin zijn gespecialiseerd. Zoek in het ' overzicht professional organizers ' op " werkterrein werkplek-organizer " voor de contactgegevens.