Professional Organizer

Professional Organizer
Particulier

Professional Organizer

Professional Organizer
Zakelijk

Professional Organizer

Professional Organizer
worden

Professional Organizer

Professional Organizers
Overzicht

Print deze pagina

Financieel

Ligt er overal papieren, zoals enveloppen, rekeningen, tijdschriften, folders en kranten? Loop je achter met  betalingen? Of ben je jaarlijks veel tijd kwijt met het zoeken van allerlei paperassen voor je Belastingaangifte? Dan is het wellicht tijd dat er structuur en overzicht komt in je administratie.


Een professional organizer kan hierbij helpen en in overleg zal er een systeem worden aangemaakt dat voor jou werkt. Dit kan gericht zijn op de werkwijze en frequentie voor het verwerken van de administratie, mappenindeling, bureau inrichting, postvakjes of een combinatie hiervan.

Administratie

Ligt er overal memopapiertjes, opdrachten, rekeningen, to-do lijstjes en files op je bureau? Loop je achter met het afronden van opdrachten, follow-up geven aan opdrachtgevers of ' gewoon ' archiveren? Ben je veel tijd kwijt met het zoeken naar de juiste papieren? Dan is het wellicht tijd dat er weer structuur en overzicht komt in je werkwijze en papieren ' flow '. 

Een professional organizer kan hierbij helpen en in overleg zal er een systeem worden aangemaakt dat voor jou werkt. Dit kan gericht zijn op b.v. de mappenindeling, bureau inrichting en/ of -bakjes systeem, werkwijze en frequentie voor het verwerken van de archivering.

Budgetteren

Een professional organizer helpt bij het vinden van een duurzame oplossing en het voorkomen van schuldproblemen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn, waarbij je de hulp van een professional organizer in kunt schakelen:

•    Wanneer je in de financiële problemen dreigt te komen doordat je het overzicht over je eigen geldzaken kwijt bent;
•    Er wordt meer geld uitgegeven dan dat er binnenkomt;
•    Je kunt of je zit al in de financiële problemen door verlies van een baan, waardedaling van het huis, een echtscheiding enzovoort.

In de praktijk kampen zowel jongeren, volwassenen als ouderen met dit probleem. Met budgetbegeleiding door een professional organizer kunnen grotere problemen worden voorkomen, met als doel te voorkomen dat iemand in de schuldhulpverlening terechtkomt. Het vroegtijdig inschakelen van een professional organizer voorkomt problematische schulden en administratieve chaos.

Het ' overzicht professional organizers ', selectie " werkterrein financieel " geeft je een overzicht van professional organizers in jouw buurt die hierbij kunnen helpen.