Professional Organizer

Professional Organizer
Particulier

Professional Organizer

Professional Organizer
Zakelijk

Professional Organizer

Professional Organizer
worden

Professional Organizer

Professional Organizers
Overzicht

Print deze pagina

Professional organizing, je leven op orde


Auteurs: Linda Groen, Wendy Zwart-de Peuter, Wijnand Prins

'Professional organizing, je leven op orde' is een inleiding in professional organizing. Het boek begint met een kennismaking met het vak, de ontstaansgeschiedenis, definities en de belangrijkste uitgangspunten. 
In het praktijkgedeelte wordt aandacht besteed aan keuzes maken, ordenen en opruimen en de voordelen als je professional organizing toepast op je werk en in je privé-situatie.

Alle hoofdstukken bevatten een casus die zoveel mogelijk aansluit bij de dagelijkse praktijk van de lezer. Aan de hand van de theorie komen zaken aan de orde uit het dagelijks leven, zoals opruimen en ordenen van spullen en papieren, grip op het huishouden en geldzaken, overzicht houden over digitale informatie en het plannen van studie, werk en vrije tijd. 

Met behulp van de vragen en opdrachten kan de student vaststellen of hij de aangeboden stof op toepassingsniveau beheerst. Het boek is zo geschreven dat de stof zowel zelfstandig als onder begeleiding kan worden bestudeerd.

Doelgroep: 
Dit bronnenboek is geschreven voor studenten in het mbo die de competentie professional organizing volgen, voor mensen die werken in juridisch administratieve beroepen, de maatschappelijke dienstverlening en de schuldhulpverlening en voor alle andere geïnteresseerden.

ISBN 978-90-8974-892-8
80 pagina's
€19,-

Te bestellen bij boekhandel of via managementboek.nl