Professional Organizer

Professional Organizer
Particulier

Professional Organizer

Professional Organizer
Zakelijk

Professional Organizer

Professional Organizer
worden

Professional Organizer

Professional Organizers
Overzicht

Print deze pagina Icon rss
03-12-2016, namens Cathy Hoekstra

SEE Marketing en NBPO starten met een social media pilot.

SEE Marketing en NBPO starten met een social media pilot.
Als gevolg van de workshop met als onderwerp ‘social media’ tijdens de landelijke themadag op 28 mei jl, starten 2 leden van de NBPO een social media pilot. Deze pilot houdt in dat de social media specialisten van SEE Marketing gedurende drie maanden de kanalen van professional organizers Cathy Hoekstra en Anneke Dijkstra onder handen nemen.
Cathy en Anneke zijn beiden al jarenlang werkzaam als professional organizer. Waar Cathy zich richt op het bedrijfsleven, richt Anneke zich meer op de particuliere markt. "Ik ben benieuwd of ik met deze pilot meer klanten ga krijgen, want ik sta er best wel afwachtend in”, aldus Cathy. "Ik zou graag wat meer bellers of mailers krijgen, vandaar dat ik graag meewerk met deze try out”.
Anneke iets minder afwachtend, maar verwacht niet direct nieuwe klanten. "Ik ben mij er van bewust dat social media een goede mogelijkheid is om aan je naamsbekendheid te werken. Ik heb alleen niet altijd even veel tijd en vooral inspiratie om de juiste berichten te maken. Ik ben daarom vooral blij dat ik mij daar de komende drie maanden geen zorgen over hoef te maken en dat de specialisten van SEE Marketing dit voor mij uit handen nemen. Zo doen we allemaal waar we goed in zijn”.
Na een aantal voorbereidende gesprekken zijn de content managers van SEE Marketing met de pilot gestart. "We hebben allereerst goed naar de wensen van Cathy en Anneke geluisterd. Op basis daarvan hebben we de juiste platforms geselecteerd en een content kalender samengesteld”, zegt Pim Feelders van SEE Marketing. "Die kalender is voor Cathy net weer wat anders dan voor Anneke. We proberen zo om hun eigen verhaal te vertellen en dicht bij hun eigen verhaal te blijven”.
Cathy en Anneke zijn beide overtuigd dat het ook voor hun collega organizers kan werken. "Het is goed dat ons beroep een opkikker krijgt en dat mensen het normaal gaan vinden om een professional organizer in te schakelen”, aldus Cathy. "Sowieso is de naamsbekendheid die we met deze pilot gaan krijgen een mooie boost! Al blijft het natuurlijk afwachten welke resultaten hiermee geboekt worden”.
Hou daarom de komende maanden de diverse social media platforms van Cathy en Anneke in de gaten. Alle platforms kunt u hier vinden. 

Cathy:

Anneke:
Facebook 
LinkedIn
Twitter

Over drie maanden maken we de resultaten van de pilot bekend. Wilt u in de tussentijd meer weten over de mogelijkheden om uw social media uit handen te geven aan een professional? Stuur dan even een mail naar pim@seemarketing.nl of bel 010-8208633.