Professional Organizer

Professional Organizer
Particulier

Professional Organizer

Professional Organizer
Zakelijk

Professional Organizer

Professional Organizer
worden

Professional Organizer

Professional Organizers
Overzicht

Print deze pagina

Hoe word ik Professional Organizer?

Professional Organizer word je niet van de ene op de andere dag. Wie overweegt het beroep van Professional Organizer te gaan uitoefenen, dient - naast een gedegen vakkennis - te beschikken over organisatietalent, psychologisch inzicht en een groot inlevingsvermogen. Ook levenservaring, zelfkennis, integriteit, geduld, flexibiliteit, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn belangrijke voorwaarden voor een goede en succesvolle uitoefening van het beroep. De praktijk heeft geleerd dat het opbouwen van een bloeiende praktijk als Professional Organizer enkele jaren in beslag neemt en een grote investering van tijd, geld en energie vraagt.

Een uitgebreide beroepsomschrijving kun je 'hier' lezen en eventueel downloaden.

Oriëntatiebijeenkomst

De NBPO organiseert vier maal per jaar de intensieve driedaagse NBPO Basistraining Professional Organizers. Deelname aan de NBPO Basistraining Professional Organizers staat los van het lid worden van onze beroepsvereniging.De NBPO organiseert regelmatig een oriëntatiebijeenkomst voor mensen die geïnteresseerd zijn in het beroep Professional Organizer.

Sneak preview bij de NBPOIn de oriëntatiebijeenkomst komt aan de orde:
  • de inhoud van het beroep van Professional Organizer
  • de mogelijke ( voor-) opleiding voor het vak
  • wat de beroepsvereniging, de NBPO, voor de Professional Organizer kan betekenen.
Na de oriëntatiebijeenkomst heb je meer zicht op het beroep van Professional Organizer. Ook kunnen we je helpen als je nog vragen hebt voordat je je wilt deelnemen aan de opleiding voor Professional Organizer (een driedaagse training).


Basistraining

Deze training wordt gegeven op verschillende dagen. Zie hiervoor de agenda. De training kan alleen in zijn geheel gevolgd worden.

De training is zo samengesteld dat de deelnemers, na het volgen ervan, een eigen bedrijf als Professional Organizer kunnen starten. Hierbij moet worden aangetekend dat de training als aanzet is bedoeld. Ze biedt een degelijke basis om het beroep met succes te kunnen uitoefenen. In de praktijk zal, net als in andere beroepen, de Professional Organizer moeten bijleren en zijn/ haar ervaring moeten uitbreiden.

Snel naar:

Oriëntatiebijeenkomst


Basistraining Professional Organizers


FAQ basistraining