Professional Organizer

Professional Organizer
Particulier

Professional Organizer

Professional Organizer
Zakelijk

Professional Organizer

Professional Organizer
worden

Professional Organizer

Professional Organizers
Overzicht

Print deze pagina

Inschrijfformulier voor de basistraining

Vul hieronder uw gegevens in. Na ontvangst van uw inschrijfformulier door het secretariaat ontvangt u per e-mail een bevestiging met factuur. Inschrijving verplicht tot betaling. Bij annulering zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
De prijs van de training in 2016 bedraagt € 1.595,- voor niet-NBPO-leden en € 1.495,- voor (aspirant)leden. Dit bedrag dient binnen de gestelde termijn overgemaakt te worden.

Ik schrijf mij in voor de Basistraining Professional Organizer op:

Naam:*

Adres:*

Postcode & plaats:*

Telefoonnummer:*

E-mailadres:*

Geb.datum:* dd-mm-jj

Beroep:

Datum en nummer van inschrijving K.v.K (indien aanwezig)Heeft u HBO denk-/werkniveau?

Hoogst genoten opleiding:


Indien de factuur op uw bedrijfsnaam gesteld moet worden of indien de training door uw werkgever, het UWV of een andere organisatie betaald wordt, graag hierbij de juiste factuurgegevens aangeven.
Bedrijfsnaam:

Naam:

Adres:

Postcode & plaats

Telefoonnummer:

E-mail:

Opmerking:
(denk aan naam deelnemer, BSN-nummer, kostenplaats, etc.)Dient er bij de lunch rekening gehouden te worden met een allergie?

Ik geef toestemming om mijn contactgegevens op het deelnemersoverzicht te vermelden. Dit overzicht wordt tijdens de training aan alle deelnemers uitgereikt.
Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via info@nbpo.nl