Professional Organizer

Professional Organizer
Particulier

Professional Organizer

Professional Organizer
Zakelijk

Professional Organizer

Professional Organizer
worden

Professional Organizer

Professional Organizers
Overzicht

Print deze pagina

Werkplek-organizer

Heb je een thuis-werkplek voor je werkgever of als ondernemer, dan kun je wel eens tegen specifieke uitdagingen aanlopen.

Werkplek

Hoe ziet je bureau er uit wat betreft papieren, kantoorartikelen, mappen structuur, bureau bakjes structuur en hoe ga je om met je agendabeheer? 

Wanneer je regelmatig tegen uitdagingen aanloopt dan kan een professional organizer je helpen zodat de informatie snel is opgeborgen en terug te vinden is. Daarnaast kan er worden gekeken hoe je je prioriteiten beter kunt honoreren, je agenda beter kunt beheren en overzicht in je taken kunt brengen. Je bespaart hiermee tijd en geld. En het levert je ruimte op om toe te komen aan zaken die voor je belangrijk zijn.

Wat geldt voor het organiseren van je administratie is ook toepasbaar op de bestanden in je computerarchief (mappenbestand ), je e-mail behandeling en archiveringswijze. Structuur in je computerbestanden en e-mailbestanden geeft overzicht en rust. Wat betreft het bepalen welke e-mail je eerst gaat behandelen en hoe, vraagt een bepaalde benaderingswijze.

Er zijn verschillende manieren en systemen die een professional organizer aan jou kan introduceren. Als ook handige tips en handvatten mee kan geven in het gebruik van computer en e-mail.

Computer en email

Wat geldt voor het organiseren van je administratie is ook toepasbaar op uw computer archief (mappenbestand), je e-mail behandeling en digitale archiveringswijze.

Structuur in je computer en e-mail bestanden geeft overzicht en rust. Ook wat betreft het bepalen welke e-mail je eerst gaat behandelen en hoe, vraagt een bepaalde benaderingswijze.

Er zijn verscheidene professional organizers die hierin zijn gespecialiseerd. Zoek in het ' overzicht professional organizers ' op " werkterrein werkplek-organizer " voor de contactgegevens.