Professional Organizer

Professional Organizer
Particulier

Professional Organizer

Professional Organizer
Zakelijk

Professional Organizer

Professional Organizer
worden

Professional Organizer

Professional Organizers
Overzicht

Print deze pagina

Mensen met een beperking-organizer

AD(H)D

Wanneer je zelf, je kind kind of partner bent/ is gediagnosticeerd met ADHD/ ADD of verschijnselen daarvan, kan jullie leven druk en chaotisch zijn. Dit kan invloed hebben op activiteiten in het huishouden, op het gezin of op de manier waarop er met tijd, papieren en spullen wordt omgegaan.

Raak je de grip kwijt op de situatie of ben jeal gehaast of gestrest, dan kan een professional organizer je helpen om structuur te vinden, structuur te herstellen en de nieuwe structuur te behouden. Voor mensen met ADHD/ ADD/ ASS is het werken met een professional organizer mogelijk in aanvulling op of in samenwerking met een ADHD/ ADD coach .

ASS

Is er bij jou zelf, je kind of partner sprake van ASS? Dan kan er sprake zijn van een moeizaam sociaal begrip en sociale intuïtie. Dat kan jou, je kind of partner onzeker en angstig maken. Deze angst kan worden ingetoomd door vast te houden aan bekende regels en patronen. Een professional organizer is expert in regels en patronen ontwikkelen voor en met iemand met ASS.

De praktische aanpak van een professional organizer, om samen oplossingen te vinden en de dagelijkse activiteiten te structureren, wordt als zeer constructief ervaren.

Kijk in ' overzicht professional organizers ' op " werkterrein " en neem contact op met een professional organizer voor een intake gesprek.