Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina

Timemanagement-organizer

Timemanagement

De wereld lijkt steeds drukker te worden in de huidige digitale wereld. Alles moet meteen en alles gaat 24 uur per dag door. Ook je beschikbaarheid kent weinig grenzen, uitstelgedrag van bepaalde taken liggen op de loer. Om toch effectief te zijn is het van het grootste belang om prioriteiten te kunnen stellen. Laat de belangrijkste zaken niet de dupe worden van allerlei urgente, maar onbelangrijke zaken.

Hoe deel je efficiënt en effectief je tijd in voor bijvoorbeeld de afhandeling van je e-mails? Welke taak doe je als eerste en welke als laatste? Werk je 's avonds door of besteedt je dan uitsluitend tijd aan uw gezin of andere bezigheden?
Als je tegen stress en tijdgebrek aan loopt dan kan een professional organizer jou helpen. Krijg overzicht en inzicht in je werkzaamheden en in je privézaken.

Uitstelgedrag

De definitie van uitstelgedrag (procrastinatie) is het uitstellen van taken die je eigenlijk wilt of moet doen. Hierbij weet je dat het uitstel waarschijnlijk niet goed is en tot moeilijkheden of stress zal leiden.
Een professional organizer analyseert, gezamenlijk hoe het komt dat je (regelmatig) een taak uitstelt. Hoe kun je jouw uitstelgedrag opvangen? Welke stappen kun je nemen om de taken toch uit te voeren met als doel het uitstelgedrag in de toekomst te voorkomen of te verminderen?

Neem contact op met een professional organizer bij u in de buurt via het ' overzicht professional organizers ' en zoek op specialisatie via de optie " werkterrein timemanagement-organizer " .