Logo NBPO
De Professional Organizer

De Professional
Organizer

Professional Organizer worden

Professional
Organizer worden

Nieuws, blog & actueel

Nieuws, blog
& actueel

Over Nbpo

Over
NBPO

Print deze pagina

Thuis-organizer

Wil je als (werkende) ouder dat je gezin en je huishouden in balans is, dan zul je een taakverdeling moeten maken waarin een ieder naar evenredigheid aan bijdraagt. Dit houdt in dat je in onderling overleg de leuke en minder leuke taken moet verdelen. Daarnaast zal ieder gezinslid zijn verantwoordelijkheid moeten en kunnen nemen en gemaakte afspraken nakomen.
Heb je moeite met het vinden van de balans in je gezin? Vindt je het lastig om hierover met je partner of andere gezinsleden te praten? Lukt het je niet om je gezin en huishouden in balans te krijgen?

Opruimen

Heb je een of meerdere ruimte(n) die nodig opgeruimd moeten worden? Zie je er als een berg tegen op om te beginn? Stel je deze klussen steeds vaker uit?
Een afspraak maken met een professional organizer is de eerste, kleine stap in de goede richting. Bij alle spullen die je met de professional organizer tegenkomt, helpt en adviseert ze bij jouw keuze:
1) Kan het weg?
2) Is het een twijfel geval?
3) Moet het blijven? Zo ja, waar en hoe?
Een professional organizer begeleidt in het opruimproces en helpt met het terugzetten van de spullen die blijven en evt. het wegbrengen van de spullen die weg mogen.

Denk eens aan het resultaat: "veel meer ruimte en netjes teruggelegd". Als dat een opgelucht idee geeft, aarzel dan niet langer en neem contact op via ' overzicht professional organizers ' en selecteer op "werkterrein thuis-organizer" .